Кабачковые оладьи по этому рецепту готовятся без грамма муки. Можно уверенно сказать, что с манной крупой получается намного вкуснее. Кроме того, ценителям безглютеновой пищи будет интересен этот рецепт.
Обычно для приготовления овощных оладий порядок добавления ингредиентов не имеет значения. Это так, однако следует предупредить о том, что соль добавляется в самом конце. Если посолить кабачки в начале приготовления, они выпустят весь сок. А нам нужно, чтобы блюдо оставалось сочным и полезным.
Щороку, кожну першу неділю жовтня, ми відзначаємо День працівників освіти. Мер Кам'янського привітав усіх освітян…
25-26 вересня 2025 року в столиці Республіки Молдова, м. Кишинів, у змішаному форматі (наживо та…
Сьогодні Україна відзначає День територіальної оборони! Шановні військовослужбовці, дорогі захисники! Від імені всієї громади Кам’янського…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цієї ночі росіяни вкотре вдарили КАБами по Покровській…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Вночі у нашому місті минулося без надзвичайних ситуацій.…
Вдень 4 жовтня 2025 року на Дніпропетровщині сталася дорожньо-транспортна пригода - на в'їзді до Підгородного,…