Кабачковые оладьи по этому рецепту готовятся без грамма муки. Можно уверенно сказать, что с манной крупой получается намного вкуснее. Кроме того, ценителям безглютеновой пищи будет интересен этот рецепт.
Обычно для приготовления овощных оладий порядок добавления ингредиентов не имеет значения. Это так, однако следует предупредить о том, что соль добавляется в самом конце. Если посолить кабачки в начале приготовления, они выпустят весь сок. А нам нужно, чтобы блюдо оставалось сочным и полезным.
До Великодня ціни на основні продукти залишаться стабільними або зміняться незначно. Про це пише УКАБ. За останній місяць середня ціна…
Вже сьогодні, 7 квітня о 20:00, на “1+1 Україна” відбудеться прем’єра нового медичного серіалу “Материнський…
Жувальна гумка - це не лише освіжаючий подих, але й справжній помічник для вашого здоров'я!…
Каметсталь продовжує набір працівників на постійну роботу. Підприємство гарантує офіційне працевлаштування та стабільні виплати, надає…
Вже у квітні на представників чотирьох знаків Зодіаку очікує кармічний сюрприз. Вони отримають щедру нагороду…
КП КМР «Транспорт» повідомляє: з технічних причин рух вагонів по маршрутам відбувається з такими змінами:…