Галетне печиво швидко вгамує голод, що розігрався, урізноманітнить пісне меню. З ним ви не ризикуєте перебрати з калоріями: жодних яєць, тваринних жирів та тонни цукру! А насіння льону буде корисним бонусом для вашого травлення. Один недолік все ж таки у печива є — занадто швидко закінчується.
Складові
Пшеничне борошно 135 г, Цукор 25 г, Сіль 1 щеп., Насіння льону 2 ст. л., Вода 50 мл, Соняшникова олія 50 мл.
Приготування
1. Просіяне борошно змішайте із сіллю, цукром і лляним насінням.
2. Воду змішайте з олією, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і відразу влийте в ємність із сухою сумішшю. За допомогою лопатки швидко замісіть тісто, залиште на 15 хвилин. Розкатайте тісто в пласт завтовшки 0,5 см, розріжте на невеликі квадратики. Перекладіть печиво на лист, застелений пергаментом.
3. Випікайте близько 10 хвилин (до зарум’янювання) при 200 градусах.
Погодьтеся, готується категорично просто та класно виглядає! Порада: приготуйте подвійну чи навіть потрійну порцію тіста. Випікайте потрібну кількість печива, решту тіста заморозьте. У потрібний момент залишиться лише розморозити тісто, сформувати печиво та спекти. Приємного чаювання!
У Синельниківському районі Дніпропетровської області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали троє людей. Аварія…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі на Дніпропетровщині підрозділи ПвК "Схід" знищили 6…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Зустрічаємо новий день без надзвичайних…
У Кам'янському оголосили переможців "Бюджет участі. МІСТО" та "Бюджет участі. ДІТИ" 2025 року. Координаційна рада…
У Дніпрі продовжують знаходити боєприпаси та інші небезпечні предмети. Так, у п'ятницю, 18 квітня, у…
У Дніпрі на місці, де раніше стояв пам'ятник російському вченому Михайлу Ломоносову, досі не демонтували…