Галетне печиво швидко вгамує голод, що розігрався, урізноманітнить пісне меню. З ним ви не ризикуєте перебрати з калоріями: жодних яєць, тваринних жирів та тонни цукру! А насіння льону буде корисним бонусом для вашого травлення. Один недолік все ж таки у печива є — занадто швидко закінчується.
Складові
Пшеничне борошно 135 г, Цукор 25 г, Сіль 1 щеп., Насіння льону 2 ст. л., Вода 50 мл, Соняшникова олія 50 мл.
Приготування
1. Просіяне борошно змішайте із сіллю, цукром і лляним насінням.
2. Воду змішайте з олією, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і відразу влийте в ємність із сухою сумішшю. За допомогою лопатки швидко замісіть тісто, залиште на 15 хвилин. Розкатайте тісто в пласт завтовшки 0,5 см, розріжте на невеликі квадратики. Перекладіть печиво на лист, застелений пергаментом.
3. Випікайте близько 10 хвилин (до зарум’янювання) при 200 градусах.
Погодьтеся, готується категорично просто та класно виглядає! Порада: приготуйте подвійну чи навіть потрійну порцію тіста. Випікайте потрібну кількість печива, решту тіста заморозьте. У потрібний момент залишиться лише розморозити тісто, сформувати печиво та спекти. Приємного чаювання!
Слідчі Дніпропетровщини повідомили про підозру 36-річному чоловікові. Серед викраденого раніше засудженим мешканцем Кам’янського — велосипед,…
З 10 по 12 грудня на базі ДЮСШ №1 відбувся чемпіонат з боксу, який зібрав…
У вівторок, 16 грудня, у Дніпрі на Слобожанському проспекті сталася ДТП. Біля ТЦ «Наша правда»…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "У Камʼянському ніч минула без тривог та…
Поруч із ТРЦ "Мост-сіті" у Дніпрі чоловік ромської національності жорстоко побив дівчину та військового, який…
Ввечері 16 грудня на вулиці Селянська міста Павлоград, виникла пожежа. По прибуттю рятувальників до місця…