Галетне печиво швидко вгамує голод, що розігрався, урізноманітнить пісне меню. З ним ви не ризикуєте перебрати з калоріями: жодних яєць, тваринних жирів та тонни цукру! А насіння льону буде корисним бонусом для вашого травлення. Один недолік все ж таки у печива є — занадто швидко закінчується.
Складові
Пшеничне борошно 135 г, Цукор 25 г, Сіль 1 щеп., Насіння льону 2 ст. л., Вода 50 мл, Соняшникова олія 50 мл.
Приготування
1. Просіяне борошно змішайте із сіллю, цукром і лляним насінням.
2. Воду змішайте з олією, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і відразу влийте в ємність із сухою сумішшю. За допомогою лопатки швидко замісіть тісто, залиште на 15 хвилин. Розкатайте тісто в пласт завтовшки 0,5 см, розріжте на невеликі квадратики. Перекладіть печиво на лист, застелений пергаментом.
3. Випікайте близько 10 хвилин (до зарум’янювання) при 200 градусах.
Погодьтеся, готується категорично просто та класно виглядає! Порада: приготуйте подвійну чи навіть потрійну порцію тіста. Випікайте потрібну кількість печива, решту тіста заморозьте. У потрібний момент залишиться лише розморозити тісто, сформувати печиво та спекти. Приємного чаювання!
Біля ТК “Озерний” перехожі побачили чоловіка з ножовим пораненням та викликали “швидку”. З’ясувалось, що побились…
У Кривому Розі поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 36-річному чоловіку. Під час…
Управління молоді та спорту Кам’янської міської ради запрошує активну молодь віком від 14 до 35…
Цьому романтичному трилеру дуже пасує легкий хелловінський настрій. Бо там перемішалися таємні помисли й містифікації, кохання…
26 жовтня о 16:00 на базі Камʼянського фахового музичного коледжу імені Мирослава Скорика відбудеться концерт-презентація…
Як повідомлялося раніше, цього тижня дорожня служба розпочала ремонт тротуару на вулиці Героїв Рятувальників (Москворецькій).…