Ці заморожені голубці після приготування виходять навіть смачнішими за свіжі.
Досвідчені господині знають, якщо готувати заморожені голубці як свіжі, то вони виходять прісними. Тому страва потребує особливого підходу. По-перше, заморожені голубці треба спочатку розморозити. Дістаньте їх із морозилки та залиште при кімнатній температурі на пару годин. У цей час очистіть і натріть на великій тертці дві моркви, а пучок кропу подрібніть. Овочі та зелень додадуть страві свіжого аромату та смаку.
Розморожені голубці помістіть у каструлю, посипте морквою та кропом. Залийте водою заготовку так, щоб вона покрила голубці повністю. Тепер тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 50. За 10 хвилин до кінця додайте підливу.
Як приготувати підливу для голубців
Спочатку обсмажити на сухій сковороді 2 ст. л. борошна. Вона потемніє і почне давати горіховий аромат. Тоді додайте до борошна 2 ст. л. томатної пасти і стільки ж олії. Цю суміш розбавте 0,5 скл. води. Підлива готова.
До речі, з цією підливою виходять чудовими не лише голубці, а й заморожені фаршировані перці. Спробуйте!
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…