Ці заморожені голубці після приготування виходять навіть смачнішими за свіжі.
Досвідчені господині знають, якщо готувати заморожені голубці як свіжі, то вони виходять прісними. Тому страва потребує особливого підходу. По-перше, заморожені голубці треба спочатку розморозити. Дістаньте їх із морозилки та залиште при кімнатній температурі на пару годин. У цей час очистіть і натріть на великій тертці дві моркви, а пучок кропу подрібніть. Овочі та зелень додадуть страві свіжого аромату та смаку.
Розморожені голубці помістіть у каструлю, посипте морквою та кропом. Залийте водою заготовку так, щоб вона покрила голубці повністю. Тепер тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 50. За 10 хвилин до кінця додайте підливу.
Як приготувати підливу для голубців
Спочатку обсмажити на сухій сковороді 2 ст. л. борошна. Вона потемніє і почне давати горіховий аромат. Тоді додайте до борошна 2 ст. л. томатної пасти і стільки ж олії. Цю суміш розбавте 0,5 скл. води. Підлива готова.
До речі, з цією підливою виходять чудовими не лише голубці, а й заморожені фаршировані перці. Спробуйте!
У Дніпрі слідчі повідомили 45-річній жінці про підозру за зберігання боєприпасів без дозволу. У ході…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.06.2025 по03.07.2025 було проведено…
Подробиці розповіла Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.…
Поліція Дніпра встановлює особу загиблого пішохода, а також свідків та очевидців смертельної дорожньо-транспортної пригоди. 27…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "За інформацією ПвК, оборонці неба збили над Дніпропетровщиною…
На одній з шахт Кривого Рогу трагічно загинув працівник. Про це повідомили у пресслужбі Криворізького залізорудного комбіату.…