Ці заморожені голубці після приготування виходять навіть смачнішими за свіжі.
Досвідчені господині знають, якщо готувати заморожені голубці як свіжі, то вони виходять прісними. Тому страва потребує особливого підходу. По-перше, заморожені голубці треба спочатку розморозити. Дістаньте їх із морозилки та залиште при кімнатній температурі на пару годин. У цей час очистіть і натріть на великій тертці дві моркви, а пучок кропу подрібніть. Овочі та зелень додадуть страві свіжого аромату та смаку.
Розморожені голубці помістіть у каструлю, посипте морквою та кропом. Залийте водою заготовку так, щоб вона покрила голубці повністю. Тепер тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 50. За 10 хвилин до кінця додайте підливу.
Як приготувати підливу для голубців
Спочатку обсмажити на сухій сковороді 2 ст. л. борошна. Вона потемніє і почне давати горіховий аромат. Тоді додайте до борошна 2 ст. л. томатної пасти і стільки ж олії. Цю суміш розбавте 0,5 скл. води. Підлива готова.
До речі, з цією підливою виходять чудовими не лише голубці, а й заморожені фаршировані перці. Спробуйте!
Епідеміологічна ситуація на Дніпропетровщині: рівень ГРВІ знижується, але зростає кількість кишкових інфекцій. Про це повідомив…
Правоохоронці Нікопольщини викрили місцевого мешканця на зберіганні зброї та боєприпасів: фігуранту повідомили про підозру. В ході…
Ввечері, 20 травня, на трасі Дніпро-Павлоград сталася серйозна аварія. Про це передає "Відомо" з посиланням на "Дніпро…
Не всі кулінари наважуються ліпити домашні вареники та біляші. Навіть найкраще тісто на пиріжки потрібно залишати на…
Як правильно переходити дорогу, навіщо носити світловідбивачі елементи та які правила має знати кожен юний…
Вдень 21 травня зявилося повідомлення, що в Кам'янському, у селищі Романково, виникла пожежа. Місцеві зафіксували…