Ці заморожені голубці після приготування виходять навіть смачнішими за свіжі.
Досвідчені господині знають, якщо готувати заморожені голубці як свіжі, то вони виходять прісними. Тому страва потребує особливого підходу. По-перше, заморожені голубці треба спочатку розморозити. Дістаньте їх із морозилки та залиште при кімнатній температурі на пару годин. У цей час очистіть і натріть на великій тертці дві моркви, а пучок кропу подрібніть. Овочі та зелень додадуть страві свіжого аромату та смаку.
Розморожені голубці помістіть у каструлю, посипте морквою та кропом. Залийте водою заготовку так, щоб вона покрила голубці повністю. Тепер тушкуйте голубці на повільному вогні хвилин 50. За 10 хвилин до кінця додайте підливу.
Як приготувати підливу для голубців
Спочатку обсмажити на сухій сковороді 2 ст. л. борошна. Вона потемніє і почне давати горіховий аромат. Тоді додайте до борошна 2 ст. л. томатної пасти і стільки ж олії. Цю суміш розбавте 0,5 скл. води. Підлива готова.
До речі, з цією підливою виходять чудовими не лише голубці, а й заморожені фаршировані перці. Спробуйте!
Керівник Самарівської окружної прокуратури повідомив про підозру 27-річному місцевому мешканцю у порушенні правил безпеки дорожнього…
У світі, де нас постійно закликають бути соціальними, товариськими та «відкритими новим зв'язкам», зізнатися в…
Ворог вдарив по території одного з підрозділів ДТЕК. Постраждала бригада, яка саме знаходилась на об’єкті.…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 19 по 26 листопада 2025 року. Музей…
У вівторок, 18 листопада, у Новопокровській громаді Дніпропетровської області сталася різанина прямо у школі. Там…
У Павлограді звичайна вечірня гулянка із пляшкою закінчилася жорстоким побиттям, лікарнею та судовим рішенням про…