Кожна мама знає, як приготувати правильний борщ, але в неї занадто багато справ, щоб проводити біля плити кілька годин, та й стомлює це. Інша справа заготівлі — добра справа. Закип’ятив воду, почистив картоплю та відправив заправку до каструлі. Через 20 хвилин на плиті стоїть каструля борщу.
Інгредієнти
3 кг буряків
1 кг моркви
4 цибулини
1 кг болгарського перцю
1 кг помідорів
200 г цукру
200 мл рослинної олії
3 ст. л. солі
125 мл оцту
ПРИГОТУВАННЯ
1. Помий і почисти всі овочі. Тепер наріж цибулю півкільцями. Наріж буряк і моркву тонкими смужками або натрій на великій тертці.
2. Перець наріж смужками, а помідори ошпар окропом і зніми шкірку. Потім поріж на середні кубики.
3. Перемішай підготовлені овочі у великій каструлі і додай до них сіль, цукор, оцет та олію.
4. Постав каструлю з овочами на плиту на малий вогонь. Коли овочі пустять сік, вари їх ще 25 хвилин на середньому вогні.
5. По стерилізованих банках розклади заправку для борщу і закатай кришками. Готово.
Коли настане час варити борщ, просто зварити бульйон або закип’яти воду, кинь туди картоплю з нашаткованою капустою і вари хвилин 5–10. Потім відкрий банку із заправкою та вилий її в каструлю. Все перемішай і вари на середньому вогні ще 10 хвилин. До готового борщу на свій розсуд додай сметану, свіжий часник або цибулю. Можна додати нарізану зелень. Смачного.
15 травня, о 03:57, в дев’ятиповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Космонавтів Самарського району Дніпра,…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у місті минула тихо…
Овен Важливі справи краще призначати на ранок, коли у вас буде багато енергії і бадьорий…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Пізно ввечері агресор вдарив по Нікополю дроном-камікадзе. Минулося.…
З 5 по 12 травня в румунському Бухаресті проходив міжнародний турнір першої категорії Daimon Tenis…
У Дніпрі за скоєння декількох злочинів розшукують 37-річного Олександра Ігоровича Кирпу. Чоловік здійснив крадіжку з…