Складові
1 цибуля, 300 г гарбуза, 0,5 пучка листя салату, 3 яйця, 1 зуб. часнику, 1 ч.л. солі, 0,5 ч. л. оцту, прованські трави за смаком,, 2 ч. л. борошна, 2,5 ст. л. олії, 5 штук. печериць, 0,25 ч. л. солі, 1 ч. л. оцту, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю.
Приготування
1. Натріть гарбуз на великій тертці.
2. Розігрійте на сковороді олію, всипте нарізані гриби із цибулею та часником. Посоліть та поперчіть інгредієнти, додайте прованські трави. Обсмажуйте до готовності.
3. У невеликій каструльці доведіть воду до кипіння, додайте оцет, швидко розмішайте воду, щоб утворився вир і вбийте туди яйце. По готовності дістаньте його шумівкою та зваріть друге яйце таким же чином.
4. На тій же сковороді розігрійте олію. До гарбуза додайте борошно, сіль та яйце, перемішайте. Насмажте деруни на сковороді.
5. До листя салату додайте трохи солі, перцю, олії та оцту.
6. Викладіть деруни на тарілку, зверху викладіть гриби, яйця пашот (посоліть їх та розкрийте жовток ножем). На тарілку викладіть підготовлене листя салату.
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…
Водій фури, порушивши правила обгону на перехресті, спровокував дорожньо-транспортну пригоду, через яку загинув водій ВАЗ.…