Складові
1 цибуля, 300 г гарбуза, 0,5 пучка листя салату, 3 яйця, 1 зуб. часнику, 1 ч.л. солі, 0,5 ч. л. оцту, прованські трави за смаком,, 2 ч. л. борошна, 2,5 ст. л. олії, 5 штук. печериць, 0,25 ч. л. солі, 1 ч. л. оцту, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю.
Приготування
1. Натріть гарбуз на великій тертці.
2. Розігрійте на сковороді олію, всипте нарізані гриби із цибулею та часником. Посоліть та поперчіть інгредієнти, додайте прованські трави. Обсмажуйте до готовності.
3. У невеликій каструльці доведіть воду до кипіння, додайте оцет, швидко розмішайте воду, щоб утворився вир і вбийте туди яйце. По готовності дістаньте його шумівкою та зваріть друге яйце таким же чином.
4. На тій же сковороді розігрійте олію. До гарбуза додайте борошно, сіль та яйце, перемішайте. Насмажте деруни на сковороді.
5. До листя салату додайте трохи солі, перцю, олії та оцту.
6. Викладіть деруни на тарілку, зверху викладіть гриби, яйця пашот (посоліть їх та розкрийте жовток ножем). На тарілку викладіть підготовлене листя салату.
Сьогодні виповнюється 50 років з дня введення в експлуатацію будинку по вулиці Олени Пчілки, 39,…
Мер Кам'янського разом із начальником Кам’янської районної військової адміністрації Олегом Гапічем відвідали один із навчальних…
Поліцейські Синельниківського районного управління затримали зловмисника який через ревнощі позбавив життя односельця. Під час сумісного…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо покращувати стан укриттів у наших навчальних закладах.…
У Дніпрі судитимуть місцевого мешканця за побиття та шахрайство: дізнавачі завершили досудове розслідування та скерували…
Зібрана кров поповнить запаси банку крові та допоможе врятувати не одне життя. 19 та 20…