Складові
1 цибуля, 300 г гарбуза, 0,5 пучка листя салату, 3 яйця, 1 зуб. часнику, 1 ч.л. солі, 0,5 ч. л. оцту, прованські трави за смаком,, 2 ч. л. борошна, 2,5 ст. л. олії, 5 штук. печериць, 0,25 ч. л. солі, 1 ч. л. оцту, 0,25 ч. л. чорного меленого перцю.
Приготування
1. Натріть гарбуз на великій тертці.
2. Розігрійте на сковороді олію, всипте нарізані гриби із цибулею та часником. Посоліть та поперчіть інгредієнти, додайте прованські трави. Обсмажуйте до готовності.
3. У невеликій каструльці доведіть воду до кипіння, додайте оцет, швидко розмішайте воду, щоб утворився вир і вбийте туди яйце. По готовності дістаньте його шумівкою та зваріть друге яйце таким же чином.
4. На тій же сковороді розігрійте олію. До гарбуза додайте борошно, сіль та яйце, перемішайте. Насмажте деруни на сковороді.
5. До листя салату додайте трохи солі, перцю, олії та оцту.
6. Викладіть деруни на тарілку, зверху викладіть гриби, яйця пашот (посоліть їх та розкрийте жовток ножем). На тарілку викладіть підготовлене листя салату.
15–17 серпня у місті Умань відбулися Всеукраїнські змагання «Олімпійські надії України» з веслування на байдарках…
56-річна жінка впала з 4-метрової висоти, коли підрізала дерева у Нікополі. Швидку викликала сестра постраждалої.…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Ніч у громаді минула тихо. За повідомленням начальника…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері ворог атакував Павлоград безпілотниками. Виникла пожежа. Є…
У Дніпрі поліцейські затримали 29-річного чоловіка за пограбування містянина. Неодноразово засуджений за майнові злочини фігурант…
У вівторок, 19 серпня, на перехресті вулиць Ярослава Мудрого та Половицької сталася аварія. Тут зіштовхнулися…