Для приготування цього рисового салату можна використовувати навіть гарнір, що залишився зі вчора. Дуже зручно для ощадливих господинь. Цю страву можна подавати не лише як закуску. Завдяки ситним інгредієнтам салат з рису та тунця може стати повноцінною стравою, якої буде достатньо, щоб вгамувати голод.
Щоб салат з тунця та рису був яскравішим, пропонуємо додати до нього шматочки болгарських перців різних кольорів. Крім того, прикрасити закуску можна не лише кропом, а й петрушкою, кінзою або зеленою цибулею.
Складові
Рис 1 скл., Консервований тунець 150 г, Болгарський перець 1 шт., Консервована кукурудза 150 г, Червона цибуля 1 шт., Майонез 4 ст. л., Кріп 0,5 пуч.
Приготування
Завчасно відваріть рис до готовності.
Злийте розсіл з кукурудзи і тунця, змішайте інгредієнти. Додайте овочі до рису та риби.
Заправте салат майонезом і прикрасьте гілочками кропу.
Для приготування рисового салату з тунцем бажано використовувати консервовану рибу у власному соку. Тоді закуска не буде дуже жирною. Крім того, заправляти страву можна не тільки майонезом, але і сметаною, грецьким йогуртом або спеціальними пряними заправками. Смачного!
У суботу, 15 листопада, у Дніпрі на Старомостовій площі сталась ДТП. Тут маршрутка №236 врізалась…
В екологічному заході взяв участь міський голова Андрій Білоусов. "У різних районах Кам’янського тривають заходи…
Днями до Центру життєстійкості на базі Центру молодіжних ініціатив Кам'янського завітали представники Програми «Партнерство за…
Поліція м. Кривий Ріг затримала підозрювану у пограбуванні жінки. Фігурантка схопила сумку з особистими речами…
У Центральній міській бібліотеці ім. Тараса Шевченка відбулося чергове засідання клубу краєзнавців, де говорили про…
“У ритмі України” — концерт, який дозволить заново відкрити для себе дивовижний світ української музики.30…