Для приготування цього рисового салату можна використовувати навіть гарнір, що залишився зі вчора. Дуже зручно для ощадливих господинь. Цю страву можна подавати не лише як закуску. Завдяки ситним інгредієнтам салат з рису та тунця може стати повноцінною стравою, якої буде достатньо, щоб вгамувати голод.
Щоб салат з тунця та рису був яскравішим, пропонуємо додати до нього шматочки болгарських перців різних кольорів. Крім того, прикрасити закуску можна не лише кропом, а й петрушкою, кінзою або зеленою цибулею.
Складові
Рис 1 скл., Консервований тунець 150 г, Болгарський перець 1 шт., Консервована кукурудза 150 г, Червона цибуля 1 шт., Майонез 4 ст. л., Кріп 0,5 пуч.
Приготування
Завчасно відваріть рис до готовності.
Злийте розсіл з кукурудзи і тунця, змішайте інгредієнти. Додайте овочі до рису та риби.
Заправте салат майонезом і прикрасьте гілочками кропу.
Для приготування рисового салату з тунцем бажано використовувати консервовану рибу у власному соку. Тоді закуска не буде дуже жирною. Крім того, заправляти страву можна не тільки майонезом, але і сметаною, грецьким йогуртом або спеціальними пряними заправками. Смачного!
Хід робіт перевірив мер Андрій Білоусов. "У розпалі підготовка до нового навчального року. У школах…
У Кам’янському завершився чемпіонат міста з футболу серед команд промислових підприємств та аматорських колективів. Абсолютним…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Дніпровський район. Ракетна атака. Попередньо, є постраждалий. Виникла…
Черліденг сьогодні дебютував на Всесвітніх іграх у Ченду і команда України вже почала боротьбу за…
У Кам’янському поліцейські затримали 25-річного чоловіка за пограбування містянина. Підозрюваний скористався довірою потерпілого та заволодів…
Павлоградські поліцейські затримали 30-річного чоловіка, який вбив знайомого. Під час конфлікту місцевий житель завдав ножових…