Для приготування цього рисового салату можна використовувати навіть гарнір, що залишився зі вчора. Дуже зручно для ощадливих господинь. Цю страву можна подавати не лише як закуску. Завдяки ситним інгредієнтам салат з рису та тунця може стати повноцінною стравою, якої буде достатньо, щоб вгамувати голод.
Щоб салат з тунця та рису був яскравішим, пропонуємо додати до нього шматочки болгарських перців різних кольорів. Крім того, прикрасити закуску можна не лише кропом, а й петрушкою, кінзою або зеленою цибулею.
Складові
Рис 1 скл., Консервований тунець 150 г, Болгарський перець 1 шт., Консервована кукурудза 150 г, Червона цибуля 1 шт., Майонез 4 ст. л., Кріп 0,5 пуч.
Приготування
Завчасно відваріть рис до готовності.
Злийте розсіл з кукурудзи і тунця, змішайте інгредієнти. Додайте овочі до рису та риби.
Заправте салат майонезом і прикрасьте гілочками кропу.
Для приготування рисового салату з тунцем бажано використовувати консервовану рибу у власному соку. Тоді закуска не буде дуже жирною. Крім того, заправляти страву можна не тільки майонезом, але і сметаною, грецьким йогуртом або спеціальними пряними заправками. Смачного!
Український співак Макс Барських зустрічає літо новою гучною прем’єрою — синглом Sound of Bloom. Це третій трек із…
У ЗМІ з’явилася інформація , що молода капуста і огірки у порівнянні з травнем, подешевшали,…
Поліцейські скерували до суду кримінальне провадження відносно фізичної особи-підприємця, який завдав збитків бюджету міста Кривий…
З 2 по 8 червня в Києві проходив чемпіонат України з тенісу серед юнаків та…
Ліниві вареники з сиру є чудовим варіантом для сніданку, який дає змогу корисно і смачно…
У Дніпрі спеціаліст головного управління Держпродспоживслужби в області вимагав у підприємця 120 тисяч гривень за…