Для приготування цього рисового салату можна використовувати навіть гарнір, що залишився зі вчора. Дуже зручно для ощадливих господинь. Цю страву можна подавати не лише як закуску. Завдяки ситним інгредієнтам салат з рису та тунця може стати повноцінною стравою, якої буде достатньо, щоб вгамувати голод.
Щоб салат з тунця та рису був яскравішим, пропонуємо додати до нього шматочки болгарських перців різних кольорів. Крім того, прикрасити закуску можна не лише кропом, а й петрушкою, кінзою або зеленою цибулею.
Складові
Рис 1 скл., Консервований тунець 150 г, Болгарський перець 1 шт., Консервована кукурудза 150 г, Червона цибуля 1 шт., Майонез 4 ст. л., Кріп 0,5 пуч.
Приготування
Завчасно відваріть рис до готовності.
Злийте розсіл з кукурудзи і тунця, змішайте інгредієнти. Додайте овочі до рису та риби.
Заправте салат майонезом і прикрасьте гілочками кропу.
Для приготування рисового салату з тунцем бажано використовувати консервовану рибу у власному соку. Тоді закуска не буде дуже жирною. Крім того, заправляти страву можна не тільки майонезом, але і сметаною, грецьким йогуртом або спеціальними пряними заправками. Смачного!
29 вересня в Кіноконцертному залі «МИР» відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Цей…
Ввечері 30 вересня росіяни атакували Дніпро безпілотниками. У місті пролунало кілька вибухів. Виникли пожежі. Попередньо, є…
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими спільно з проєктом Dovidka.info від ДУ «Центр стратегічних комунікацій…
Театр ім. Лесі Українки виступив із гастролями у Дніпрі. Наші актори перезентували виставу «Матінка Кураж…
27 вересня у Кам’янському на спортивній арені СК «Прометей» відбувся кубок міста з черліденгу, який…
Співак Макс Барських представив нову українськомовну пісню і зробив важливу заяву. Автор композиції "Буде весна", що на…