В оригінальному рецепті для солодкості використовують цукор. Але ви легко можете замінити частину на мед або будь-який інший корисний підсолоджувач. Не хвилюйтеся, що яблук більше, ніж тіста. Завдяки цьому вівсяний пиріг виходить дуже соковитим та ніжним. Обов’язково збризкайте яблука лимонним соком, так вони не темнітимуть.
Складові
Вершкове масло 120 г, Цукор 160 г, Сіль 1 щеп., Яйце 3 шт., Пшеничне борошно 100 г, Вівсяні пластівці 150 г, Розпушувач 1 ч. л.
Приготування
Змішайте розм’якшене вершкове масло із цукром і сіллю. Збивайте міксером протягом 5 хвилин. Введіть по одному яйця, продовжуючи збивати до отримання однорідної світлої маси.
Додайте в просіяне борошно вівсяні пластівці, розпушувач і корицю. Вмішайте силіконовою лопаткою отриману суміш у рідку масу, всипаючи в кілька етапів. У вас має вийти м’яке тісто. Очистіть яблука і наріжте їх невеликими кубиками. Злегка збризкайте лимонним соком. Натріть цедру з лимона і додайте в тісто. Туди ж відправте яблука. Добре перемішайте.
Змастіть форму вершковим маслом, викладіть тісто і розрівняйте. Випікайте пиріг у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45-50 хвилин. Готовність можете перевірити зубочисткою.
Життя трьох знаків Зодіаку кардинального зміниться вже з 13 жовтня. Вони зможуть відпустити страхи, довіритися…
11 жовтня о 21.00 з одного із охоронюваних об’єктів, гаражного коперативу "Маяк", розташованного по вул.…
Дніпробуд та Романково тимчасово знеструмлено через екстрені відключення світла, — повідомляє ДТЕК. Орієнтовний час відновлення…
12 жовтня у Кам’янському на лівобережній набережній відбувся легкоатлетичний пробіг «Шаную воїнів», мета якого —…
У дніпровському сквері Усачова невідомий вкрав гарбуз з тематичної інсталяції. Про це повідомляє Телеканал D1. У…
У Дніпрі на вулиці Гальченка сталася ДТП - автомобіль врізався у житловий будинок і перекинувся,…