Прогроама розвитку ООН впроваджує програму відновлення і розбудови миру на Дніпропетровщині

Інформація надана відділом з комунікації Кам’янської міської ради.
Програма розвитку ООН ( ПРООН), в Україні з 2015 року,спільно з трьома партнерськими агентствами ООН у співпраці з Урядом України впроваджує Програму ООН із відновлення та розбудови миру, розроблену спеціально для постраждалих від конфлікту територій на сході України. Програма зосереджена на головних пріоритетних потребах у стабілізації, розвитку миру,економіці та управлінні.
Після початку повномасштабної війни у лютому 2022 року та відповідного збільшення нагальних потреб у громадах, що постраждали від бойових дій,транзитних громадах і громадах, що приймають найбільшу кількість внутрішньо-переміщених осіб, збільшено підтримку для подолання негативного впливу війни, та поширено спектр діяльності на регіони України, одним із ключових з яких є Дніпропетровська область.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Колісніченко сьогодні, 8 листопада, в приміщенні Кам’янської міської ради провела робочу зустріч представників місцевої влади,місцевих активістів та неурядових організацій, представників від поліції та ДСНС з фахівцем із мобілізації громад Михайлом Кареліним та Наталією Осипенко- спеціалістом з фіскальної децентралізації ПРООН .
Мета зустрічі – інформування про заплановану діяльність програми ООН у Кам’янській громаді, налагодження партнерських стосунків,координація спільних зусиль в умовах війни для реагування та пом’якшення причин і наслідків конфлікту.
Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині презентували виставку писанок, намальованих дітьми-переселенцями

На Дніпропетровщині відкрили виставку писанок. Їх створили діти-переселенці під час майстер-класу. В експозицію потрапили 15…

8 години ago

Де у п’ятницю в Кам’янському вимикатимуть світло

Про планові відключення повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку…

9 години ago

Кам’янське втратило захисника

Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "07 травня 2022 року в бою поблизу населеного пункту Новоселівка…

10 години ago

У Дніпрі Skoda збила жінку: потерпіла померла на місці

У неділю, 5 травня, у Дніпрі на вулиці Андрія Сахарова сталася ДТП. Там жінка переходила…

10 години ago

У Кам’янському сварка чоловіків закінчилася різаниною

Злочин стався 3 травня близько 20:00 у дворі однієї з багатоповерхівок міста. Поліцейські з’ясували, що…

10 години ago

Лідер гурту «Без обмежень» презентував пісню на честь “Азову” (відео)

Український гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував відеороботу на пісню "Героям", від прослуховування якої йдуть мурахи по…

11 години ago