Найскладніше – приготувати правильний білковий крем, який у процесі перетворюється на пишне безе. Через таку начинку частування виходить одночасно і ніжним, і хрустким. Діти і дорослі однаково радіють цим чудовим ласощам. Час і вам скуштувати!
Складові
Вершкове масло 200 г ,Пшеничне борошно 2 скл., Яйце 2 шт., Сметана 0,5 скл., Лімонний сік 1 ст. л., Цукор 1 скл., Ванілін за смаком, Цукрова пудра за смаком.
Приготування
Вершкове масло добре охолодіть, потім натріть на тертці і змішайте з борошном, додайте лимонний сік, сметану і жовтки. Скачайте тісто в кулю, відправте в холодильник на 1–2 години.
Охолоджені білки збийте із цукром та ваніліном. Тісто розділіть на 3 частини, розкотіть кожну і змастіть білковим кремом. Сформуйте рогалики, скачуючи трикутники від широкого краю до гострого кута.
Викладіть рогалики на застелений пергаментом лист і випікайте при 180 градусах до золотистого кольору. Охолоділі вироби посипте цукровою пудрою.
Якщо в начинку додати трохи подрібнених волоських горіхів, вийде випічка на кшталт київського торта. Сподіваємося, ви скористаєтеся цим рецептом!
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Тривають роботи з відновлення пошкодженої ділянки залізобетонного колектора.…
Контррозвідка Служби безпеки України затримала 20-річну мешканку Синельниківського району, яка збирала координати для підготовки ракетно-бомбових,…
У селі Роздільнянського району прикордонники зупинили Peugeot, який їхав в бік кордону з Молдовою. У…
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…