Найскладніше – приготувати правильний білковий крем, який у процесі перетворюється на пишне безе. Через таку начинку частування виходить одночасно і ніжним, і хрустким. Діти і дорослі однаково радіють цим чудовим ласощам. Час і вам скуштувати!
Складові
Вершкове масло 200 г ,Пшеничне борошно 2 скл., Яйце 2 шт., Сметана 0,5 скл., Лімонний сік 1 ст. л., Цукор 1 скл., Ванілін за смаком, Цукрова пудра за смаком.
Приготування
Вершкове масло добре охолодіть, потім натріть на тертці і змішайте з борошном, додайте лимонний сік, сметану і жовтки. Скачайте тісто в кулю, відправте в холодильник на 1–2 години.
Охолоджені білки збийте із цукром та ваніліном. Тісто розділіть на 3 частини, розкотіть кожну і змастіть білковим кремом. Сформуйте рогалики, скачуючи трикутники від широкого краю до гострого кута.
Викладіть рогалики на застелений пергаментом лист і випікайте при 180 градусах до золотистого кольору. Охолоділі вироби посипте цукровою пудрою.
Якщо в начинку додати трохи подрібнених волоських горіхів, вийде випічка на кшталт київського торта. Сподіваємося, ви скористаєтеся цим рецептом!
Національний банк України встановив офіційний курс валют на вівторок, 1 липня. Так, порівняно з попереднім днем вартість долара…
Злочин стався 17 березня в селі Мала Петриківка. Встановлено, що під час конфлікту між двома…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі російська армія вдарила безпілотниками по Синельниківщині. Поцілила…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч у місті минула без тривог та…
У Кам’янському районі поліцейські затримали підозрюваного, який кинув гранату у бік людей. Внаслідок вибуху загинула…
У цей час нікому не можна відмовляти в допомозі, навіть якщо про неї попросять зовсім незнайомі нам люди —…