Найскладніше – приготувати правильний білковий крем, який у процесі перетворюється на пишне безе. Через таку начинку частування виходить одночасно і ніжним, і хрустким. Діти і дорослі однаково радіють цим чудовим ласощам. Час і вам скуштувати!
Складові
Вершкове масло 200 г ,Пшеничне борошно 2 скл., Яйце 2 шт., Сметана 0,5 скл., Лімонний сік 1 ст. л., Цукор 1 скл., Ванілін за смаком, Цукрова пудра за смаком.
Приготування
Вершкове масло добре охолодіть, потім натріть на тертці і змішайте з борошном, додайте лимонний сік, сметану і жовтки. Скачайте тісто в кулю, відправте в холодильник на 1–2 години.
Охолоджені білки збийте із цукром та ваніліном. Тісто розділіть на 3 частини, розкотіть кожну і змастіть білковим кремом. Сформуйте рогалики, скачуючи трикутники від широкого краю до гострого кута.
Викладіть рогалики на застелений пергаментом лист і випікайте при 180 градусах до золотистого кольору. Охолоділі вироби посипте цукровою пудрою.
Якщо в начинку додати трохи подрібнених волоських горіхів, вийде випічка на кшталт київського торта. Сподіваємося, ви скористаєтеся цим рецептом!
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У суботу, 18 жовтня, у Камʼянському на базі СК “Прометей” відбувся Відкритий Кубок міста з…
38-річний раніше судимий житель Павлограда систематично знущався зі свого 60-річного дядька. Під час досудового розслідування…
18 жовтня ввечері на провулку Василівський Амур-Нижньодніпровського району Дніпра, палав легковий автомобіль. По прибуттю…
18 жовтня на базі ДЮСШ №1 відбувся Відкритий чемпіонат дитячо-юнацької спортивної школи №1 з тхеквондо…
За розповсюдження наркотиків на території міста слідчі Дніпра повідомили про підозру 16-річному хлопцю. Отримуючи замовлення…