Найскладніше – приготувати правильний білковий крем, який у процесі перетворюється на пишне безе. Через таку начинку частування виходить одночасно і ніжним, і хрустким. Діти і дорослі однаково радіють цим чудовим ласощам. Час і вам скуштувати!
Складові
Вершкове масло 200 г ,Пшеничне борошно 2 скл., Яйце 2 шт., Сметана 0,5 скл., Лімонний сік 1 ст. л., Цукор 1 скл., Ванілін за смаком, Цукрова пудра за смаком.
Приготування
Вершкове масло добре охолодіть, потім натріть на тертці і змішайте з борошном, додайте лимонний сік, сметану і жовтки. Скачайте тісто в кулю, відправте в холодильник на 1–2 години.
Охолоджені білки збийте із цукром та ваніліном. Тісто розділіть на 3 частини, розкотіть кожну і змастіть білковим кремом. Сформуйте рогалики, скачуючи трикутники від широкого краю до гострого кута.
Викладіть рогалики на застелений пергаментом лист і випікайте при 180 градусах до золотистого кольору. Охолоділі вироби посипте цукровою пудрою.
Якщо в начинку додати трохи подрібнених волоських горіхів, вийде випічка на кшталт київського торта. Сподіваємося, ви скористаєтеся цим рецептом!
У Кривому Розі поліцейські повідомили про підозру чоловікові у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень перехожому. Під…
На вулуці Метробудівській перед перехрестям із Набережною Заводською у Дніпрі позашляховик збив жінку. Про це…
Подробиці повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. "Безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на 07:30.…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Ніч минула спокійно, надзвичайних подій на території…
У Вільногірській територіальній громаді жінка народила четверту дитину поза пологовим будинком. Про це у Facebook розповіла медикиня…
Міський голова Андрій Білоусов зустрівся із важковаговиками та обговорив майбутні змагання. "Зустрівся з представниками Федерації…