Салат «Рожевий фламінго» досить легкий, тому підійде для пізньої вечері. Але тоді краще виключити майонез із заправки або використати низькокалорійний продукт. Загалом рецепт з розряду простих, так що готувати можна хоч щодня.
Складові
Буряк 200 г, Яйце 2 шт., Твердий сир 100 г ,Крабові палички 100 г, Майонез 2 ст. л., Сметана 2 ст. л., Часник 1 зуб., Сіль за смаком.
Приготування
Якщо крабові палички заморожені, дістаньте заздалегідь, щоб розтанули. Потім наріжте на маленькі шматочки.
Відваріть буряк та яйця. Коли охолонуть, почистіть і натріть на тертці. Для заправки змішайте майонез зі сметаною і часником, пропущеним через прес. Додайте отриманий соус у салат і перемішайте.
Перевірте салат на сіль, якщо потрібно посоліть. Викладіть закуску в кулінарне кільце та утрамбуйте ложкою. Приберіть у холодильник на 2–3 години.
Коли салат настоїться, акуратно зніміть кільце і подавайте страву на стіл.
Якщо ви поспішайте, і вам ніколи оформляти і охолоджувати салат з буряка, нічого страшного. Просто викладіть його в салатник і можете відразу ж їсти. Повірте, смак страви не постраждає.
У суді почався розгляд справи про холоднокровну розправу з відомим на Дніпропетровщині бізнесменом, ексдепутатом та…
На Дніпропетровщині з початку року зафіксували 23 випадки захворювання на кір. Більшість – у Дніпрі.…
6 жовтня о 10:00 відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Кам’янської міської ради. До порядку денного включено 7…
Бригада і техніка працюють на Лівобережжі. Зокрема, нові бетонні доріжки облаштовують на першому мікрорайоні. Подробиці…
З 6 жовтня починається прийом громадських проєктів для участі в Конкурсі «Бюджет участі. МІСТО» 2026…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 26.09.2025 по 03.10.2025 було…