Салат «Рожевий фламінго» досить легкий, тому підійде для пізньої вечері. Але тоді краще виключити майонез із заправки або використати низькокалорійний продукт. Загалом рецепт з розряду простих, так що готувати можна хоч щодня.
Складові
Буряк 200 г, Яйце 2 шт., Твердий сир 100 г ,Крабові палички 100 г, Майонез 2 ст. л., Сметана 2 ст. л., Часник 1 зуб., Сіль за смаком.
Приготування
Якщо крабові палички заморожені, дістаньте заздалегідь, щоб розтанули. Потім наріжте на маленькі шматочки.
Відваріть буряк та яйця. Коли охолонуть, почистіть і натріть на тертці. Для заправки змішайте майонез зі сметаною і часником, пропущеним через прес. Додайте отриманий соус у салат і перемішайте.
Перевірте салат на сіль, якщо потрібно посоліть. Викладіть закуску в кулінарне кільце та утрамбуйте ложкою. Приберіть у холодильник на 2–3 години.
Коли салат настоїться, акуратно зніміть кільце і подавайте страву на стіл.
Якщо ви поспішайте, і вам ніколи оформляти і охолоджувати салат з буряка, нічого страшного. Просто викладіть його в салатник і можете відразу ж їсти. Повірте, смак страви не постраждає.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Під час повномасштабної війни життєво необхідно, щоб кожен…
Вранці 18 листопада надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Проектна міста…
Контррозвідка Служби безпеки запобігла новим спробам рашистів здійснити теракти у Дніпрі. За результатом дій на…
Популярна пригодницька франшиза "Джуманджі" повернеться на екрани. У США вже стартувало виробництво третьої та завершальної частини серії…
У Кам'янському продовжують розшук 13-річних близнюків: Махно Богдана та Махно Максима. Шановні громадяни! Просимо вас…
28 листопада о 09.00 відбудеться пленарне засідання 81-ї сесії Кам’янської міської ради VIII скликання. Із проєктом порядку…