Салат «Рожевий фламінго» досить легкий, тому підійде для пізньої вечері. Але тоді краще виключити майонез із заправки або використати низькокалорійний продукт. Загалом рецепт з розряду простих, так що готувати можна хоч щодня.
Складові
Буряк 200 г, Яйце 2 шт., Твердий сир 100 г ,Крабові палички 100 г, Майонез 2 ст. л., Сметана 2 ст. л., Часник 1 зуб., Сіль за смаком.
Приготування
Якщо крабові палички заморожені, дістаньте заздалегідь, щоб розтанули. Потім наріжте на маленькі шматочки.
Відваріть буряк та яйця. Коли охолонуть, почистіть і натріть на тертці. Для заправки змішайте майонез зі сметаною і часником, пропущеним через прес. Додайте отриманий соус у салат і перемішайте.
Перевірте салат на сіль, якщо потрібно посоліть. Викладіть закуску в кулінарне кільце та утрамбуйте ложкою. Приберіть у холодильник на 2–3 години.
Коли салат настоїться, акуратно зніміть кільце і подавайте страву на стіл.
Якщо ви поспішайте, і вам ніколи оформляти і охолоджувати салат з буряка, нічого страшного. Просто викладіть його в салатник і можете відразу ж їсти. Повірте, смак страви не постраждає.
У 2025 році в Україні зафіксували 35 471 борг по заробітній платі. Дніпропетровська область посіла…
Кінокомпанія A24 випустила перший трейлер спортивної трагікомедії "Марті Найкращий" (Marty Supreme), головну роль в якій виконав…
У Хмельницькому з 10 по 18 серпня проходив чемпіонат України з боксу серед юнаків та…
Літо - ідеальна пора, щоб заготовити на зиму улюблені ягоди. З настанням холодів баночка смачного…
У вівторок, 19 серпня, на трасі Кривий Ріг – Дніпро сталася смертельна аварія. Там зіштовхнулися…
Українську акторку Ольгу Сумську розкритикували через пікантні фото в купальнику. Так, артистка насолоджувалася літнім відпочинком. Звичайно ж,…