Вас здивує те, що м’ясо зовсім не треба маринувати. Секрет його соковитості в тому, що ребра попередньо слід відварити з овочами та спеціями. А потім досить змастити пікантним соусом і відправити в духовку. Таке м’ясо неймовірно ніжне, із приємним пряно-солодкуватим присмаком.
Складові
Свинячі ребра 2 кг, Цибуля 2 шт., Морква 2 шт., Імбір 30 г, Лавровий лист 3 шт., Сіль 2 ч. л., Перець запашний 3 шт., Коріандр1 ч. л., Соєвий соус 100 мл, Томатна паста 50 г, Олія 50 мл ,Мед 100 г, Чесник 6 зуб., Переці чилі за смаком.
Приготування
1. Помийте ребра та розріжте на великі шматки. Складіть їх у велику каструлю, додайте цілі очищені цибулини, моркву, пластинки імбиру, лавровий лист, сіль, перець та коріандр. Залийте водою, щоб вона повністю покрила м’ясо і варіть 40 хвилин.
2. Поки ребра варяться, приготуйте глазур. Для цього змішайте соєвий соус, томатну пасту, олію та рідкий мед. Подрібніть перець чилі та додайте до соусу, туди ж видавіть часник. Перемішайте до однорідності.
3. Застеліть лист пекарським папером і розкладіть варені реберця. Змастіть їх з усіх боків великою кількістю соусу. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте м’ясо 15 хвилин з конвекцією.
Що вам особливо сподобається, то це швидкість приготування. Буквально за годину ароматні масні реберця вже на столі. За цей час можна ще й гарнір приготувати або салатик покришити. Стіл накритий, пригощайтеся!
У Дніпрі чоловіка засуджено до 6 років ув’язнення за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За зібраними…
Поліція Дніпра затримала підозрюваного у крадіжці в торгівельному центрі. У центрі міста злочинець зайшов до…
Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за період з 14.08.2025 по 21.08.2025 було…
У світі онлайн гемблінгу промокоди — це не просто маркетинговий хід. Вони стали повноцінною частиною…
У Луцьку з 18 по 22 серпня відбувся тенісний турнір “Незалежні хлопці” (категорія 1) серед…
У Новокодацькому районі чоловік, пошкодивши решітку на вікні, проник до квартири, однак втекти не встиг…