Вас здивує те, що м’ясо зовсім не треба маринувати. Секрет його соковитості в тому, що ребра попередньо слід відварити з овочами та спеціями. А потім досить змастити пікантним соусом і відправити в духовку. Таке м’ясо неймовірно ніжне, із приємним пряно-солодкуватим присмаком.
Складові
Свинячі ребра 2 кг, Цибуля 2 шт., Морква 2 шт., Імбір 30 г, Лавровий лист 3 шт., Сіль 2 ч. л., Перець запашний 3 шт., Коріандр1 ч. л., Соєвий соус 100 мл, Томатна паста 50 г, Олія 50 мл ,Мед 100 г, Чесник 6 зуб., Переці чилі за смаком.
Приготування
1. Помийте ребра та розріжте на великі шматки. Складіть їх у велику каструлю, додайте цілі очищені цибулини, моркву, пластинки імбиру, лавровий лист, сіль, перець та коріандр. Залийте водою, щоб вона повністю покрила м’ясо і варіть 40 хвилин.
2. Поки ребра варяться, приготуйте глазур. Для цього змішайте соєвий соус, томатну пасту, олію та рідкий мед. Подрібніть перець чилі та додайте до соусу, туди ж видавіть часник. Перемішайте до однорідності.
3. Застеліть лист пекарським папером і розкладіть варені реберця. Змастіть їх з усіх боків великою кількістю соусу. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте м’ясо 15 хвилин з конвекцією.
Що вам особливо сподобається, то це швидкість приготування. Буквально за годину ароматні масні реберця вже на столі. За цей час можна ще й гарнір приготувати або салатик покришити. Стіл накритий, пригощайтеся!
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "2 жовтня, під час проходження військової служби на…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться в відеосюжеті:
У Самарі поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який ошукав літню жінку на…
Увечері 11 жовтня у Дніпрі на Успенській площі стався прикрий інцидент - в руках хлопця…
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень містянину поліція Дніпра затримала 25-річного чоловіка. Під час конфлікту між…
У суботу, 11 жовтня, у Кривому Розі на перехресті вулиць Військового тилу і Кропивницького автомобіль…