Вас здивує те, що м’ясо зовсім не треба маринувати. Секрет його соковитості в тому, що ребра попередньо слід відварити з овочами та спеціями. А потім досить змастити пікантним соусом і відправити в духовку. Таке м’ясо неймовірно ніжне, із приємним пряно-солодкуватим присмаком.
Складові
Свинячі ребра 2 кг, Цибуля 2 шт., Морква 2 шт., Імбір 30 г, Лавровий лист 3 шт., Сіль 2 ч. л., Перець запашний 3 шт., Коріандр1 ч. л., Соєвий соус 100 мл, Томатна паста 50 г, Олія 50 мл ,Мед 100 г, Чесник 6 зуб., Переці чилі за смаком.
Приготування
1. Помийте ребра та розріжте на великі шматки. Складіть їх у велику каструлю, додайте цілі очищені цибулини, моркву, пластинки імбиру, лавровий лист, сіль, перець та коріандр. Залийте водою, щоб вона повністю покрила м’ясо і варіть 40 хвилин.
2. Поки ребра варяться, приготуйте глазур. Для цього змішайте соєвий соус, томатну пасту, олію та рідкий мед. Подрібніть перець чилі та додайте до соусу, туди ж видавіть часник. Перемішайте до однорідності.
3. Застеліть лист пекарським папером і розкладіть варені реберця. Змастіть їх з усіх боків великою кількістю соусу. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте м’ясо 15 хвилин з конвекцією.
Що вам особливо сподобається, то це швидкість приготування. Буквально за годину ароматні масні реберця вже на столі. За цей час можна ще й гарнір приготувати або салатик покришити. Стіл накритий, пригощайтеся!
Про це повідомили в КП ДОР "Аульський Водовід". "3 грудня в Заводському районі Кам'янського відключали…
Грудень — це не просто фінал року. Це момент, коли Всесвіт натискає на паузу, вдихає…
Заступник начальника сектору ювенальної превенції Любов Головій обговорила зі студентами медичного коледжу одну з найважливіших…
8 листопада відбулася знакова подія у світі мистецтва: ІІ Міжнародний двотуровий конкурс мистецтв “PEACE &…
Вночі 4 грудня на вулиці Першотравнева села Богуслав Павлоградського району, виникла пожежа. Горів дах будинку…
З 3 грудня можна оформити заявку для участі в програмі "3000 кілометрів Україною" в рамках…