Складові
Листя хрону 6 шт., Петрушка 100 г, Кріп 100 г, Перець гострий 1 шт., Часник 150 г, Болгарський перець 250 г, Волоські горіхи 200 г, Соняшникова олія 250 г, Сіль 2 ч. л.
Приготування
Попередньо промийте та висушіть зелень. Подрібніть волоські горіхи до стану крихти. Краще зробити це в блендері.
Очистіть болгарський і гіркий перці від насіння, добре промийте. Подрібніть їх у м’ясорубці разом з часником.
Довільно порубайте кріп, петрушку і листя хрону, а потім подрібніть все в блендері разом з олією. Повинна вийти пастоподібна маса.
Змішайте всі інгредієнти, посоливши їх. Розкладіть заготовку по чистих і сухих банках.
Любителям гостренького рекомендую додати більше гострого перцю або просто не чистити його від насіння. Проте вперше постарайтеся не переборщити з пікантністю. Закуска з листя хрону зберігається у скляних баночках у холодильнику півроку.
Кам'янчан запрошують у нещодавно відкритий Розарій на затишний кіновечір просто неба. Сеанс відбудеться сьогодні, 26…
Літо 2025 обіцяє стати справжнім періодом злетів і доленосних подій для п'яти знаків Зодіаку. На…
Про тагічний випадок повідомила Лариса Биданцева, керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та…
Слідчі Павлограда повідомили про підозру місцевому мешканцю у скоєнні крадіжки. У приміщенні магазину підозрюваний заволодів…
За серію майнових злочинів поліцейські Тернівки повідомили про підозру 30-річному чоловіку. Протягом кількох днів житель…
Інцидент трапився на мікрорайоні 4-й Зарічний. Чоловік прийшов знімати пенсію в банкомат Укрсиббанку біля Аврори.…