Складові
Листя хрону 6 шт., Петрушка 100 г, Кріп 100 г, Перець гострий 1 шт., Часник 150 г, Болгарський перець 250 г, Волоські горіхи 200 г, Соняшникова олія 250 г, Сіль 2 ч. л.
Приготування
Попередньо промийте та висушіть зелень. Подрібніть волоські горіхи до стану крихти. Краще зробити це в блендері.
Очистіть болгарський і гіркий перці від насіння, добре промийте. Подрібніть їх у м’ясорубці разом з часником.
Довільно порубайте кріп, петрушку і листя хрону, а потім подрібніть все в блендері разом з олією. Повинна вийти пастоподібна маса.
Змішайте всі інгредієнти, посоливши їх. Розкладіть заготовку по чистих і сухих банках.
Любителям гостренького рекомендую додати більше гострого перцю або просто не чистити його від насіння. Проте вперше постарайтеся не переборщити з пікантністю. Закуска з листя хрону зберігається у скляних баночках у холодильнику півроку.
У вівторок, 18 листопада, у Новопокровській громаді Дніпропетровської області сталася різанина прямо у школі. Там…
У Павлограді звичайна вечірня гулянка із пляшкою закінчилася жорстоким побиттям, лікарнею та судовим рішенням про…
У вівторок, 18 листопада, у Дніпрі на вулиці Івана Нечуя-Левицького збили пішохода. На жаль, від…
18 листопада, о 10:56, на вулиці Садова міста Синельникове, горів одноповерховий житловий будинок. Вогонь охопив…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Триває комбінована атака ворога на нашу країну.…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області триває повітряна тривога. Залишайтеся у…