Складові
Листя хрону 6 шт., Петрушка 100 г, Кріп 100 г, Перець гострий 1 шт., Часник 150 г, Болгарський перець 250 г, Волоські горіхи 200 г, Соняшникова олія 250 г, Сіль 2 ч. л.
Приготування
Попередньо промийте та висушіть зелень. Подрібніть волоські горіхи до стану крихти. Краще зробити це в блендері.
Очистіть болгарський і гіркий перці від насіння, добре промийте. Подрібніть їх у м’ясорубці разом з часником.
Довільно порубайте кріп, петрушку і листя хрону, а потім подрібніть все в блендері разом з олією. Повинна вийти пастоподібна маса.
Змішайте всі інгредієнти, посоливши їх. Розкладіть заготовку по чистих і сухих банках.
Любителям гостренького рекомендую додати більше гострого перцю або просто не чистити його від насіння. Проте вперше постарайтеся не переборщити з пікантністю. Закуска з листя хрону зберігається у скляних баночках у холодильнику півроку.
Міський голова Андрій Білоусов розповів щодо аварії магістрального каналізаційного колектору комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради…
У Кам’янському приступили до капітального ремонту наших тротуарів. Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов.…
З 1 вересня на Дніпропетровщині діти з особливими освітніми потребами матимуть більше можливостей для розвитку…
На Дніпропетровщині поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка за незаконне зберігання зброї та…
Поліцейські Кривого Рогу затримали підозрюваного у злочині. Він Забив до смерті чоловіка. Конфлікт між пацієнтами…
Про це розповіла Лариса Биданцева, керівник Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини…