Складові
Листя хрону 6 шт., Петрушка 100 г, Кріп 100 г, Перець гострий 1 шт., Часник 150 г, Болгарський перець 250 г, Волоські горіхи 200 г, Соняшникова олія 250 г, Сіль 2 ч. л.
Приготування
Попередньо промийте та висушіть зелень. Подрібніть волоські горіхи до стану крихти. Краще зробити це в блендері.
Очистіть болгарський і гіркий перці від насіння, добре промийте. Подрібніть їх у м’ясорубці разом з часником.
Довільно порубайте кріп, петрушку і листя хрону, а потім подрібніть все в блендері разом з олією. Повинна вийти пастоподібна маса.
Змішайте всі інгредієнти, посоливши їх. Розкладіть заготовку по чистих і сухих банках.
Любителям гостренького рекомендую додати більше гострого перцю або просто не чистити його від насіння. Проте вперше постарайтеся не переборщити з пікантністю. Закуска з листя хрону зберігається у скляних баночках у холодильнику півроку.
Алюмінієва фольга дуже популярна і здається найбільш здоровим і безпечним продуктом, призначеним для контакту з…
Минулого літа наш журналіст кілька місяців слідкував за ремонтом на зупинці "Сонячний" по бульв. Будівельників.…
Гороскоп на квітень 2025 пророкує благословення трьом знакам Зодіаку. На них чекає безліч нових можливостей…
У ці хвилини у Кам'янському на проспекті Свобоби проходить відкриття нового продуктового супермаркету "Маркетопт". Магазин…
На питання, що стосуються перерахунку пенсійних виплат для пенсіонерів, які продовжують працювати, відповідає заступник начальника…
У Дніпрі стався черговий випадок автомобіля військового. Про це передає "Відомо" з посиланням на телеграм-канал ХДніпро. Цього…