Як у жодному разі не можна варити гречку – читайте на Styler.
Всі з нас знають цю популярну формулу для варіння круп. Це 1 до 2, тобто на одну склянку крупи потрібно додати дві склянки води та варити до готовності.
З гречкою все роблять так само. Але це є помилка.
Секретом для багатьох стане те, що звична для кожного темна гречка з магазину – це вже напівготова крупа. Вона вже пройшла первинну обробку.
Для її приготування потрібно залити гречану крупу окропом (у відомій пропорції, 1 до 2). Після цього накрити кришкою і почекати, поки крупа поглине всю воду і набухне!
Якщо ви все ж таки не довіряєте такому незвичному для вас способу, після того, як заллєте окропом, поставте на вогонь і доведіть до кипіння гречку. Після цього вимкніть вогонь та накрийте кришкою каструлю. І тоді вже можна додати масло, спеції, засмажку.
Гречана крупа містить велику кількість магнію, марганцю, фосфору, міді та заліза. Всі ці мінерали сприяють зростанню та розвитку дітей. Також у гречці міститься вітамін B7, відомий як біотин.
Він відіграє важливу роль в обміні речовин і допомагає організму розщеплювати жири, вуглеводи та білки. Це низькокалорійний та ситний продукт, сміливо включайте її в раціон для насичення та комфортного та правильного схуднення.
За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень слідчі Дніпра повідомили про підозру 36-річному чоловікові. Нападник побив…
У Нікополі водієві, який збив дитину на пішохідному переході, повідомили про підозру. 12-річну дівчинку після…
1–2 жовтня у м. Кривий Ріг відбувся чемпіонат області зі стрибків на акробатичній доріжці. У…
3 жовтня на території Козацької церкви Святої Покрови у Кам'янському відбудеться святковий захід під назвою…
Павлоградські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який спричинив ДТП, внаслідок якого загинув пасажир. Після аварії…
Кінокомпанія 20th Century зробила несподівану заяву для всіх любителів легендарної родини Сімпсонів. Зокрема, Гомер, Мардж, Барт, Ліза та…