Як варіант для пікніка або легкої вечері добре підійде шашлик із курячих сердець на шпажках. М’ясо сердець на смак нейтральне, тому можна міняти соуси та маринади, щоразу створюючи неповторну страву.
ІНГРЕДІЄНТИ
500 г курячих сердець , 1 цибулина, 1 ст. л. меду, 3 ст. л. соєвого соусу, 5 мл оцту, сіль та перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Вимий і очисти від жилок курячі серця.
2. Для маринаду змішай соєвий соус, мед, оцет і подрібнену на м’ясорубці цибулю. Туди ж додай сіль та перець. Помісти серця в маринад. Накрий їх плівкою та залиш у холодильнику на 1 годину.
3. Дерев’яні шпажки для шашличків опусти на півгодини у воду. Через годину збери шашлички, нанизуючи серця на шпажки.
4. Розігрій духовку до 180 градусів і виклади отримані шашлики на змащену олією решітку. Запікай 30 хвилин.
курячі серця на шпажках в духовці рецепт
5. Через півгодини дістань курячі серця з духовки і насолоджуйся смаком. Подавати їх можна з насінням кунжуту, різними соусами, овочами та зеленню.
Центр соціальної підтримки ветеранів війни м. Кам'янське запрошує родини з дітьми (віком від 10 до…
8 липня о 05:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири у двоповерховому…
У Кам’янському районі розпочався один із найвідповідальніших періодів аграрного року — збір врожаю ранніх зернових…
Українська акторка Ольга Сумська спричинила фурор у Мережі своїми пікантними фото. Артистка поділилася в Instagram архівним фотосетом.…
Деякі українці отримають по 5 тисяч гривень на картки. Це відбудеться в рамках державної підтримки…
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "3 липня в бою поблизу населеного пункту Добропілля на…