Як варіант для пікніка або легкої вечері добре підійде шашлик із курячих сердець на шпажках. М’ясо сердець на смак нейтральне, тому можна міняти соуси та маринади, щоразу створюючи неповторну страву.
ІНГРЕДІЄНТИ
500 г курячих сердець , 1 цибулина, 1 ст. л. меду, 3 ст. л. соєвого соусу, 5 мл оцту, сіль та перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Вимий і очисти від жилок курячі серця.
2. Для маринаду змішай соєвий соус, мед, оцет і подрібнену на м’ясорубці цибулю. Туди ж додай сіль та перець. Помісти серця в маринад. Накрий їх плівкою та залиш у холодильнику на 1 годину.
3. Дерев’яні шпажки для шашличків опусти на півгодини у воду. Через годину збери шашлички, нанизуючи серця на шпажки.
4. Розігрій духовку до 180 градусів і виклади отримані шашлики на змащену олією решітку. Запікай 30 хвилин.
курячі серця на шпажках в духовці рецепт
5. Через півгодини дістань курячі серця з духовки і насолоджуйся смаком. Подавати їх можна з насінням кунжуту, різними соусами, овочами та зеленню.
За зібраними слідчими доказами суд визнавав винним 32-річного чоловіка, який обікрав гаражне приміщення та здав…
42-річний мешканець Дніпра орендував складське приміщення та переобладнав його під незаконну нарколабораторію. Наркоділок вклав у…
Старша донька співачки родом з Кам'янського Віри Брежнєвої топлес посвітила стрункою фігурою. Пікантне фото 24-річна Соня Кіперман опублікувала…
Команда Центру молодіжних ініціатив Кам'янського долучилася до Форуму партнерів імені Гуго Гроція, що відбувся у…
Ввечері, 24 грудня, на вулиці Женевській в районі 173 кварталу у Кривому Розі зіштовхнулися "Лада"…
Скумбрію люблять багато людей, але ціни на мариновану рибу в магазинах часто "кусаються", тим паче…