Як варіант для пікніка або легкої вечері добре підійде шашлик із курячих сердець на шпажках. М’ясо сердець на смак нейтральне, тому можна міняти соуси та маринади, щоразу створюючи неповторну страву.
ІНГРЕДІЄНТИ
500 г курячих сердець , 1 цибулина, 1 ст. л. меду, 3 ст. л. соєвого соусу, 5 мл оцту, сіль та перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Вимий і очисти від жилок курячі серця.
2. Для маринаду змішай соєвий соус, мед, оцет і подрібнену на м’ясорубці цибулю. Туди ж додай сіль та перець. Помісти серця в маринад. Накрий їх плівкою та залиш у холодильнику на 1 годину.
3. Дерев’яні шпажки для шашличків опусти на півгодини у воду. Через годину збери шашлички, нанизуючи серця на шпажки.
4. Розігрій духовку до 180 градусів і виклади отримані шашлики на змащену олією решітку. Запікай 30 хвилин.
курячі серця на шпажках в духовці рецепт
5. Через півгодини дістань курячі серця з духовки і насолоджуйся смаком. Подавати їх можна з насінням кунжуту, різними соусами, овочами та зеленню.
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…