Як варіант для пікніка або легкої вечері добре підійде шашлик із курячих сердець на шпажках. М’ясо сердець на смак нейтральне, тому можна міняти соуси та маринади, щоразу створюючи неповторну страву.
ІНГРЕДІЄНТИ
500 г курячих сердець , 1 цибулина, 1 ст. л. меду, 3 ст. л. соєвого соусу, 5 мл оцту, сіль та перець за смаком.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Вимий і очисти від жилок курячі серця.
2. Для маринаду змішай соєвий соус, мед, оцет і подрібнену на м’ясорубці цибулю. Туди ж додай сіль та перець. Помісти серця в маринад. Накрий їх плівкою та залиш у холодильнику на 1 годину.
3. Дерев’яні шпажки для шашличків опусти на півгодини у воду. Через годину збери шашлички, нанизуючи серця на шпажки.
4. Розігрій духовку до 180 градусів і виклади отримані шашлики на змащену олією решітку. Запікай 30 хвилин.
курячі серця на шпажках в духовці рецепт
5. Через півгодини дістань курячі серця з духовки і насолоджуйся смаком. Подавати їх можна з насінням кунжуту, різними соусами, овочами та зеленню.
Про них повідомив міський голова Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
Щороку 9 листопада в Україні відзначається День працівників культури та майстрів народного мистецтва — свято…
Криворізькі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 38-річного знайомого. Під час конфлікту зловмисник завдав потерпілому ударів дерев’яною…
Поліцейські міста Самар розшукує 59-річного Юрія Солдатенка. 5 листопада чоловік пішов з місця мешкання та…
Сьогодні, 9 листопада відбудуться тимчасові зміни у русі деяких приміських поїздів. Як повідомили у прес-службі…
Поліцейські Нікопольщини скерували до суду обвинувальний акт стосовно 31-річної жінки. 11 жовтня під час санкціонованого…