Categories: Події

На Камʼянському водосховищі поліцейські спіймали браконьєрів з раками

З початку травня правоохоронці вилучили 108 кілограмів риби, яка здобута незаконним шляхом та 10 жилкових сіток. Сума збитків становить понад 270 тисяч гривень.

Щороку у весняно-літній період працівники сектору водної поліції Дніпровського районного управління поліції проводять рейди, спрямовані на запобігання правопорушень на водних об’єктах у період нерестової заборони в місті Дніпро та області.

Під час відпрацювання акваторії Камʼянського водосховища працівники водної поліції спільно з інспектором рибоохоронного патруля попередили незаконний вилов раків та вилучили 8 «раколовних сіток» і незаконне знаряддя лову – «ятір». Живих раків правоохоронці випустили у воду та склали відповідні акти. Поліцейські попередили збитки на суму майже 100 тисяч гривень.

У травні за незаконний вилов риби поліцейські встановили 8 порушників. За фактами незаконного зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом відкриті кримінальні провадження. Слідчі дії у справах тривають.

Поліцейські міста закликають бути відповідальними і дотримуватися правил рибальства під час нересту. У разі їх порушення передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Про будь-які факти незаконного рибного промислу просимо громадян повідомляти до поліції за номером «102».

Margaret

Recent Posts

Гороскоп на 18 жовтня 2024 року

Овен День вдалий та плідний. Висока працездатність та активність Овнів допоможе їм просунутися у кар'єрі,…

2 хв. ago

Смертельна пожежа у Кам’янському: в квартирі знайшли тіло людини

Вночі 18 жовтня в квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку, розташованому на вулиці Прибережній Дніпровського району Кам’янського,…

3 хв. ago

На Дніпропетровщині біля церкви шахрайка пограбувала пенсіонерку

Неодноразово засуджена за майнові злочини жінка заволоділа золотими прикрасами 75-річної потерпілої та втекла. Подія сталася…

9 хв. ago

У Дніпрі п’яний водій Mazda наїхав на шлагбаум на території лікарні

16 жовтня патрульним Дніпра надійшло повідомлення про про те, що водій автомобіля Mazda наїхав на…

39 хв. ago

На Дніпропетровщині комунальники знайшли труп у кущах

У четвер, 17 жовтня, у Кривому Розі комунальники під час обрізки дерев виявили труп у…

1 годину ago

У Кам’янському підбили підсумки унікального міського проєкту «Арт-терапія – лікуємо мистецтвом»

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам'янському підбили підсумки унікального міського проєкту…

13 години ago