Categories: Це цікаво

«Інтерстеллар 2»: чи скоро вийде продовження від Крістофера Нолана (відео)

Деякі вважають «Інтерстеллар» улюбленим фільмом Крістофера Нолана, але на момент виходу він викликав багато суперечок. Особливо це стосується кінцівки.

Чим закінчився фільм, досі сперечаються серед глядачів. Звичайно, є ті, хто хотів би побачити продовження, щоб отримати відповіді на всі питання, які залишив після себе фільм. Саме тому останнім часом обговорюється можливий реліз Interstellar 2.

Нещодавно в Мережі з’явився трейлер довгоочікуваного сиквела, в якому Меттью МакКонахі та Енн Хетеуей повертаються до своїх ролей. Відео присвячене Куперу та Амелії Бренд, які до кінця фільму розлучилися: Амелія вирушає на планету Едмундса, а Купер опиняється у п’ятивимірному просторі.

Незважаючи на всю переконливість, ролик є фанатською роботою авторів YouTube-каналу KH Studio. На даний момент про сиквел нічого не відомо – і навряд чи воно взагалі буде.

У той же час ходили численні чутки про те, що Крістофер Нолан розглядає можливість створення продовження «Інтерстеллара». Хоча офіційно нічого не підтверджено, серед фанатів та інсайдерів індустрії широко поширені припущення, що режисер може повернутися в космос для ще однієї епічної подорожі.

Більше того, ходять чутки про потенційних нових акторів, включаючи такі імена, як Зендая, Джон Девід Вашингтон і Флоренс П’ю.

Режисером оригіналу виступив Нолан, а Меттью МакКонахі зіграв пілота, який веде команду в космос у пошуках нового дому для всього людства. Як відомо, Нолан не любитель робити сиквели (винятком стала трилогія про Бетмена), тому навряд чи «Інтерстеллар 2» коли-небудь вийде на екрани.

Олена

Recent Posts

На Дніпропетровщині чоловік бризнув з балончика в поліцейського

19 червня, близько 16:00, у Саксаганському районі Кривого Рогу поліцейській зупинив 39-річного чоловіка, щоб перевірити…

17 хв. ago

Мистецтво надихає: у Кам’янському відбувся творчий захід за підтримки Бджоли»

Захід, спрямований на психологічне розвантаження та покращення навичок та знань живопису, був влаштований у Волонтерському…

13 години ago

У Кам’янському чоловік обікрав військовослужбовця

Підозрюваний познайомився з потерпілим на вулиці, скористався його безпорадним станом та отримав доступ до банківського…

18 години ago

У Дніпрі зіштовхнулися Kia та мотоцикліст: є постраждалий

У п'ятницю, 21 червня, у Дніпрі, на вулиці Космічній, сталася аварія. Тут дорогу не поділили…

19 години ago

На Дніпропетровщині під час пожежі загинула молода жінка

Вночі, о 02:44, на вулиці Виноградна садівничого товариства Лазур поблизу села Новоселівка Піщанської сільської територіальної…

20 години ago

У Дніпрі перекинулась вантажівка з брухтом (відео)

У п'ятницю, 21 червня, у Дніпрі на проспекті Сергія Нігояна сталася аварія. Тут перекинулась вантажівка…

21 годину ago