Окремо виділимо маринований часник, який є чудовою альтернативою свіжому продукту. До речі, він не має такого сильного запаху. Тому якщо ви їсте його з ранку, можна сміливо вирушати потім на роботу. Ну а головне – ніжний смак. Спробуйте вам сподобається!
Складові
Часник 1 кг, Вода 600 мл, Цукор 4 ст. л., Чорний перець (горошком) 7 шт., Гвоздика 10 шт., Оцет 3 ст. л., Сіль 2 ст. л.
Приготування
1. Очистіть часник і поділіть його на зубчики.
2. Візьміть каструлю, влийте до неї воду, додайте цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип’ятіть, зніміть з вогню і влийте оцет. Візьміть чисту банку ємністю 0,5 л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
3. Закрийте кришкою. Відправте банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжий нарізаний буряк, то часник вийде червоним.
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…
У суботу, 5 липня, у Дніпрі стався нещасний випадок. На пляжі, що на житловому масиві…
Музей історії міста Кам’янське запрошує кам’янчан до участі у фотоконкурсі «Кам’янське. Крізь об’єктив часу і…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру місцевому мешканцю за крадіжку з АЗС. 36-річний чоловік проник до…
Поліція Дніпра розшукує 14-річну Марину Кацюбу. 5 липня близько 15.00 дівчина пішла з місця мешкання…