Окремо виділимо маринований часник, який є чудовою альтернативою свіжому продукту. До речі, він не має такого сильного запаху. Тому якщо ви їсте його з ранку, можна сміливо вирушати потім на роботу. Ну а головне – ніжний смак. Спробуйте вам сподобається!
Складові
Часник 1 кг, Вода 600 мл, Цукор 4 ст. л., Чорний перець (горошком) 7 шт., Гвоздика 10 шт., Оцет 3 ст. л., Сіль 2 ст. л.
Приготування
1. Очистіть часник і поділіть його на зубчики.
2. Візьміть каструлю, влийте до неї воду, додайте цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип’ятіть, зніміть з вогню і влийте оцет. Візьміть чисту банку ємністю 0,5 л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
3. Закрийте кришкою. Відправте банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжий нарізаний буряк, то часник вийде червоним.
Криворізькі поліцейські виявили у містянина підроблене водійське посвідчення. Фальшивий документ вилучили та направили на експертне…
Визначилися нові переможці програми Власна справа /грант/, що подали заявки 15-28 вересня 2025 року, які…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Агресор спрямував на область БпЛА. Захисники неба знищили…
Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук. "В області працювали наші сили ППО, оборонці неба…
Сьогодні зірки запалюють у серцях вогонь пристрасті та рішучості. День обіцяє бути глибоким та насиченим,…
Двоє місцевих жителів спланували та здійснили розбійний напад на 84-річного чоловіка, в результаті якого потерпілий…