Окремо виділимо маринований часник, який є чудовою альтернативою свіжому продукту. До речі, він не має такого сильного запаху. Тому якщо ви їсте його з ранку, можна сміливо вирушати потім на роботу. Ну а головне – ніжний смак. Спробуйте вам сподобається!
Складові
Часник 1 кг, Вода 600 мл, Цукор 4 ст. л., Чорний перець (горошком) 7 шт., Гвоздика 10 шт., Оцет 3 ст. л., Сіль 2 ст. л.
Приготування
1. Очистіть часник і поділіть його на зубчики.
2. Візьміть каструлю, влийте до неї воду, додайте цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип’ятіть, зніміть з вогню і влийте оцет. Візьміть чисту банку ємністю 0,5 л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
3. Закрийте кришкою. Відправте банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжий нарізаний буряк, то часник вийде червоним.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Сьогодні в Кам’янському відбувся підсумковий форум у межах…
Правоохоронці Кам’янського затримали підозрюваного в умисному підпалі автомобіля. 19-річний юнак за грошову винагороду підпалив автомобіль…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Провів об’їзд об’єктів, які найближчим часом плануємо відкрити…
У Кривому Розі сталася ДТП. Skoda Fabia виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулась з…
У липні у конвертерному цеху Каметсталі завершили комплекс капітальних ремонтів основного обладнання, за обсягами і…
Українські та чеські правоохоронці спільно провели спецоперацію. Вони зупинили діяльність мережі шахрайських кол-центрів. Слідчі з’ясували,…