Окремо виділимо маринований часник, який є чудовою альтернативою свіжому продукту. До речі, він не має такого сильного запаху. Тому якщо ви їсте його з ранку, можна сміливо вирушати потім на роботу. Ну а головне – ніжний смак. Спробуйте вам сподобається!
Складові
Часник 1 кг, Вода 600 мл, Цукор 4 ст. л., Чорний перець (горошком) 7 шт., Гвоздика 10 шт., Оцет 3 ст. л., Сіль 2 ст. л.
Приготування
1. Очистіть часник і поділіть його на зубчики.
2. Візьміть каструлю, влийте до неї воду, додайте цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип’ятіть, зніміть з вогню і влийте оцет. Візьміть чисту банку ємністю 0,5 л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
3. Закрийте кришкою. Відправте банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжий нарізаний буряк, то часник вийде червоним.
Трилер з Наталі Портман у головній ролі, епічна драма про Стародавній Рим та документальна історія про відстеження…
Вчені попереджають, що використання ополіскувачів для ротової порожнини популярного бренду, може збільшити ризик двох смертельних…
Днями у Кривому Розі п'ятирічна дитина випала з вікна 2-го поверху. При чому на момент…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "08 березня в районі с.Сергіївка на Донеччині під час…
27 червня фахівці Кам’янського району провели профілактичні бесіди із населенням щодо запобігання трагічним випадкам на…
Вважається, що представники чотирьох знаків Зодіаку найчастіше досягають висот. Вони успішні на роботі та легко…