Окремо виділимо маринований часник, який є чудовою альтернативою свіжому продукту. До речі, він не має такого сильного запаху. Тому якщо ви їсте його з ранку, можна сміливо вирушати потім на роботу. Ну а головне – ніжний смак. Спробуйте вам сподобається!
Складові
Часник 1 кг, Вода 600 мл, Цукор 4 ст. л., Чорний перець (горошком) 7 шт., Гвоздика 10 шт., Оцет 3 ст. л., Сіль 2 ст. л.
Приготування
1. Очистіть часник і поділіть його на зубчики.
2. Візьміть каструлю, влийте до неї воду, додайте цукор, сіль, гвоздику та перець горошком. Прокип’ятіть, зніміть з вогню і влийте оцет. Візьміть чисту банку ємністю 0,5 л. Викладіть зубчики та залийте підготовленим маринадом.
3. Закрийте кришкою. Відправте банку в темне прохолодне місце, але не в холодильник.
Через 2 місяці вже можна буде ласувати маринованим часником власного приготування. Він виходить неймовірно смачним та ніжним. Варто приготувати бодай раз у житті. До речі, якщо додати в банки свіжий нарізаний буряк, то часник вийде червоним.
Сьогодні виповнюється 50 років з дня введення в експлуатацію будинку по вулиці Олени Пчілки, 39,…
Мер Кам'янського разом із начальником Кам’янської районної військової адміністрації Олегом Гапічем відвідали один із навчальних…
Поліцейські Синельниківського районного управління затримали зловмисника який через ревнощі позбавив життя односельця. Під час сумісного…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо покращувати стан укриттів у наших навчальних закладах.…
У Дніпрі судитимуть місцевого мешканця за побиття та шахрайство: дізнавачі завершили досудове розслідування та скерували…
Зібрана кров поповнить запаси банку крові та допоможе врятувати не одне життя. 19 та 20…