Інгредієнти:
Приготування:
1. У сковороді розігрійте олію. Викладіть фарш і обсмажуйте близько 5 хвилин, постійно помішуючи.
2. Цибулю та моркву почистіть і дрібно наріжте, викладіть у сковороду з фаршем. Посоліть і поперчіть, додайте улюблені приправи (добре підходить мускатний горіх). Також покладіть у скороду 2 лаврові листки і готуйте все разом 10 хвилин під кришкою. Потім приберіть лаврушку.
3. Пюрешку підігрійте, додайте сметану, розм’якшене вершкове масло і половину тертого сиру.
4. Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Викладіть половину картоплі, потім фарш, а потім решту пюре. Розрівняйте верх і посипте тертим сиром.
5. Запікайте в розігрітій до 180° духовці 25 хвилин.
Мешканці Кам’янського звернули увагу на те, що популярний дитячий ігровий майданчик, розташований у центрі міста на…
18 травня актори Театру ім. Лесі Українки виїжджали на одноденні гастролі до Запоріжжя, де на…
24 травня у Кам’янському пройде спортивно-масовий захід “Велодень 2025”. Цьогорічна подія об’єднає юних учасників на…
У рамках реалізації молодіжної політики у Кам’янському заснували Об’єднання учнівського самоврядування — новий підрозділ Молодіжної…
Фільм Сари Джесіки Паркер "Перший ряд" про українську балетну трупу та ветерана війни Олександра Терена…
Міжнародний День музеїв для музейників подвійне свято. З одного боку, вони приймають вітання від справжніх…