Categories: Культура

Юні кам’янчани – переможці міжнародних фестивалів

Наприкінці грудня 2021 року відбулися два міжнародних фестивалі, у яких взяли участь представники мистецьких шкіл Кам’янського. Про це повідомили у відділі культури департаменту з гуманітарних питань міської ради.

Так, Міжнародний фестиваль-конкурс «Зимова Фантазія» (м.Київ) проходив за підтримки Міністерства культури України та Національної всеукраїнської музичної спілки Європейської асоціації фольклорних фестивалів.

Організатори: оргкомітет фестивалів «Квітуча Україна» (Україна, Київ), Міжнародний фестивальний рух «Stars Way» (Чеська республіка, Прага), Агенція «Galactic Travel» (Греція, Солоніки).

У конкурсі взяли участь представники з таких міст як Херсон, Дніпро, Київ, Одеса, Чернівці, Харків, Кривий Ріг, Черкаси та Тбілісі (Грузія).

Кам’янське в номінації «Інструментальний жанр» представляли учениці фортепіанного відділу Мистецької школи №2 (клас викладача Ксенії Зубріліної), які здобули наступні нагороди:

Паліївець Марія – лауреат І ступеня (друга вікова категорія 9-11 років);

Галіна Марія – лауреат І ступеня (третя вікова категорія 12-14 років).

Учениці Мистецької школи №1 здобули перемогу у Міжнародному багатожанровому мистецькому фестивалі-конкурсі «7 нот до успіху» (м.Львів):

– дует «Сестрички» (Павлова Софія та Марія) – лауреати І ступеня та володарі додаткової відзнаки за особливу артистичність;

– Павлова Софія- лауреат І ступеня;

– Пархоменко Людмила – лауреат І ступеня;

– Велика Іларія – лауреат ІІ ступеня.

Викладач естрадного відділу Повстянко О.О. отримала Подяку за професійність, підтримку міжнародних проєктів розвиток талановитої молоді, особливі педагогічні здібності.

 

Олена

Recent Posts

У Кам’янському без надзвичайних подій

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "На території міста вночі надзвичайних подій не сталося.…

4 хв. ago

Вночі над Дніпропетровщиною збили 4 безпілотники

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував Дніпропетровщину  далекобійними ударними безпілотниками. Підрозділи…

10 хв. ago

На Дніпропетровщині затримали двох серійних крадіїв

Понад 12 епізодів майнових злочинів вчинили чоловіки. В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 26-річний…

11 хв. ago

Гороскоп на 14 травня 2024 року

Овен День очікується активний і цікавий. Проявляйте ініціативу, зустрічайтеся з новими людьми, беріть участь в…

12 хв. ago

У Дніпрі вантажівка зіштовхнулася з двома Toyota та Lifan: є постраждала

13 травня у Дніпрі, на перехресті вулиць Каруни та Енеїди, сталася аварія. Тут дорогу не…

13 хв. ago

На Дніпропетровщині під час пожежі у садовому товаристві постраждала жінка

13 травня, о 10:10, на території садового товариства «Медик» селища Зелений Гай Сурсько-Литовської сільської територіальної…

41 хв. ago