Традиционным считается кугель из лапши, гусиного жира и яиц. Однако вариантов этого классического еврейского блюда очень много. Его можно приготовить из фарша, свеклы, риса, яблок. Получается, кугель может быть основным блюдом, гарниром и даже десертом.
Картофельная запеканка с луком и яйцами готовится очень просто, особенно если у вас есть кухонный комбайн. Нужно просто соединить все ингредиенты, залить их в жаропрочную форму и отправить в духовку. Получается как отличный гарнир для мясных и рыбных блюд, так и достойное самостоятельное блюдо.
Сьогодні від громадської організації «Бджола» передали нашим хлопцям з Кам’янського, які виконують бойові завдання на…
Згідно показників автоматизованої системи екологічного моніторингу за період 28.10.2025-30.10.2025. 1.Перевищення максимально разових ГДК та ОБРВ:…
10 FPV дронів від освітян Камʼянського передали для одного з підрозділів 93 бригади « Холодний…
147 окрема артилерійська бригада 7 корпусу швидкого реагування Десантно-штурмових військ ЗСУ та Кам'янський фаховий коледж…
Добігає кінця перший рік від моменту презентації першого фентезі-всесвіту про українську силу — "Хроніки Сили".…
Поліцейські служби освітньої безпеки Кам’янського продовжують підвищувати свій професійний рівень, аби краще розуміти потреби громадян…