Если до сих пор ваши закуски из кабачков ограничивались лишь нажаренными на сковороде кружочками, вам срочно нужно попробовать это блюдо. Простое в приготовлении, но такое вкусное! Кабачки пропитываются специями и сметанным соусом, становясь мягкими и сливочными.
Если вам попались полежавшие или старые кабачки с твердой кожурой, рекомендуем срезать ее. Так блюдо не будет горчить и получится мягким и нежным.
Найближчими днями буде переважно суха та спекотна погода. Лише подекуди пройдуть короткочасні дощі. Втім, уже…
У ніч з 6 на 7 червня ворог здійснив комбіновану атаку по містах. Численні вибухи…
За замах на вбивство суд виніс вирок мешканцю Кривого Рогу. 24-річний фігурант вдарив ножем чоловіка…
Про наслідки ударів повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі область пережила комбіновану атаку росіян. Наші…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Вночі область пережила комбіновану атаку…
Про це розповіла керівниця Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса…