Экс-каменчанина обвиняют в попытке орального изнасилования

Бывший народный депутат из Каменского Виталий Куприй рассказал интересные подробности судебного заседания по поводу нападения на него летом нынешнего года.
«Як я збирався на вулиці трахнути в рот невідому 29-річну жінку.
Поліція і прокуратура фальшують матеріали кримінальної справи щоб захистити злочинців, які нападали на мене!
В серпні на мене у зв’язку із моєю антикорупційною діяльністю був здійснений напад групою осіб із застосуванням сльозогінного газу.
Для того, щоб зменшити покарання, одна із співучасників злочину Надія Романенко, 1990 року народження, написала проти мене заяву в поліцію. Начебто я намагався її жорстко згвалтувати, у тому числі в рот. Як я її начебто хапав за руки і груди. Потім вона вдарилась головою о паркан. А насправді вона під час нападу навіть з машини не виходила, що зафіксовано на відео. Почитайте, це цікаво.
Про псевдозгвалтування я почув у суді, коли затримали одного із нападників чеченської національності. Там про це казав його адвокат на моє повне здивування.
Зараз слідчий відкрив матеріали справи і я вирішив піти у наступ проти нападників. Завідомо неправдиве повідомлення про злочин також є карним діянням. Тому я звернувся до начальника Ірпінської поліції Олега Петренка і просив надати мені інформацію чи були проти мене зареєстровані будь-які заяви.
Який же був мій подив, коли мені відповіли що в комп’ютері пусто. Але “рукописи не горят” і я через суд отримав зовсім протилежну інформацію. Заява проти мене все ж таки БУЛА зареєстрована в поліції ще 16 серпня!
Ой як негарно!
Цим вже має займатись ДБР. Але також вимагаю у панів Рябошапки і Авакова зупинити покривати замовника Матіоса, організатора Теслю і виконавців злочину проти мене, як викривача корупції!!!», – пишет Куприй в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *