«Стежка до здоров’я» у Кам’янському

Таку назву має проект «Міського медичного центру здоров’я та медицини спорту».
Маршрут до здоров’я повинен пролягати  серед  комфортного шляху ,достатнього освітлення в темний час доби,  адже безпека пацієнтів і усунення ризику травмування – це дуже важливо,та красивих ландшафтів, що позитивно позначаються на нервово-психічному стані людини .
Пацієнти «Міського медичного центру здоров’я та медицини спорту» – це пацієнти нашого міста, серед яких є і учасники ООС, люди з травмами і захворюваннями опорно-рухової системи  та  діти, які повинні впевнено і безпечно крокувати до відділення реабілітації «Міського медичного центру здоров’я та медицини спорту».
Саме тому «Міський медичний центр здоров’я та медицини спорту» пропонує свій   проект «Стежка до здоров’я» під №14  на конкурс громадських-проектів «Бюджет участі» в категорії  «Комунальні заклади, підприємства та установи» та просить населення підтримати та голосувати за проект на офіційному сайті Кам`янської міської ради, в ЦНАП та за допомогою терміналів Приват-банку.  Голосування триватиме з 8 по 21 червня 2020 року.
Пам’ятайте!
Крокувати до здоров’я треба впевнено й безпечно. Давайте це робити разом!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *