Каменской экс-депутат о новой Раде и планах

Теперь уже бывший народный депутат из Каменского Виталий Куприй поделился своими впечатлениями о начале работы новой Верховной Рады и планами на будущее.

«Вітаю всіх із першим робочим днем Верховної Ради нового скликання!
Ще у травні я сприяв тому, щоб Володимир Зеленський якнайшвидше оновив законодавчу і виконавчу гілки влади. Тоді ВРУ проголосувала за проект моєї постанови щодо дати інаугурації під час якої Президент заявив про розпуск парламенту.
Із позитива: сформовані керівні органи Ради, комітети, обраний уряд, керівники СБУ і ГПУ.
Володимир Зеленський почув і мої зауваження під час визначення кандидатів на посади міністрів. Я переконав його не висувати на посаду Міністра енергетики фігуранта чисельних кримінальних проваджень Всеволода Ковальчука. Свого часу я навіть зняв про нього свій антикорупційний відеоблог “На мушці Купрія” https://m.youtube.com/watch?v=g1odIDaTtow#menu

Негатив:
Президент не наважився прибрати із уряду старих міністрів Авакова і Маркарову. Тепер у суспільства є великі запитання і побоювання що державна система відносин також залишиться старою.
Ну що ж. Вперед! Готую новому генпрокурору лист із переліком злочинів Порошенка і його оточення, які свого часу не захотів розслідувати Луценко.

…Про плани.
Вчора зареєструвався підприємцем у юридичній сфері і продовжую свою антикорупційну боротьбу. За деякий час очолю адвокатське об’єднання “Купрій і партнери”.
Також планую поновити свою діяльність викривача корупції на одному із центральних телеканалів. Маючи можливості прямого спілкування із вищим керівництвом країни, сподіваюсь що на всі мої пропозиції і зауваження щодо втілення в Україні принципу верховенства права буде належне реагування.
Вичистимо корупціонерів, або вони знищать державу!», – написал Куприй в своем фейсбуке.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *