Под Каменским отчим избил и выгнал из дома пасынка

Произошло это позавчера, сообщили в охранной компании «Цитадель».
«…О 21.30 працівники мобільного екіпажу охоронної компанії «Цитадель», патрулюючи територію селища Курилівка Петриківського району, неподалік вулиці Мальовнича помітили молодого хлопця, який тривожно себе поводив, когось чекаючи. Під’їхавши ближче охоронники поцікавилися у хлопця, чи не потрібна йому їх допомога. На що хлопець на ім’я Ілля розповів, що він викликав поліцію і чекає на екіпаж. А викликав правоохоронців на свого вітчима, який у нетверезому стані вдома за місцем мешкання (Курилівка вул.Мальовнича 11) учинив родинну сварку, в процесі якої побив його і вигнав з дому.
Поки були встановлені обставини правопорушення, під’їхали на виклик і працівники Петриківського ВП. І разом з ними було затримано громадянина «К» 1974 року народження та задокументовано дане правопорушення (ЄО Петриківського ВП від 11.08.2020 №3914) зі складанням відносно затриманої особи адміністративного протоколу (№267398).
Охоронна компанія «Цитадель» продовжує службову взаємодію з працівниками поліції Петриківського ВП щодо профілактики та недопущення кримінальних правопорушень і надзвичайних подій на маршруті патрулювання.
Питання скоєння кримінальних правопорушень на побутовому ґрунті, особливо навмисних вбивств (частіше у нетверезому стані), завжди гостро стоїть у сучасному суспільстві», – говорится в сообщении.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *