Команда ГО “Фонд Розвитку Кам’янського” презентувала новий проєкт

4 грудня на базі “Фонду Розвитку Кам’янського” пройшла безкоштовна коуч-сесія для педагогів міста. Захід відбувся в рамках проєкту “Бути вчителем – бути в тренді”, спікером якого став Андрій Олійник – фіналіст премії Global Teacher Prize Ukraine 2020, переможець в номінації «Вибір українців». Цей проєкт одразу викликав інтерес у жителів міста і в день відкриття реєстрації всі вільні місця були заброньовані.

“Мета нашого освітнього проєкту “Бути вчителем – бути в тренді” — всебічна підтримка і професійний розвиток вчителів міста. Ми хочемо зробити їх життя більш сучасним, насиченим і варіативним. Я знаю що таке тренінги і як часто їх проводять у великих містах. Кожен день, в усіх куточках країни, за малі або навпаки – неймовірно великі гроші, на різні теми для різних професій. Нам було важливо зробити такий захід безкоштовним, інформативним і залучити до нього професіоналів. Мені здається, сьогодні у нас все вийшло на високому рівні. В наших планах – зробити цей проєкт довготривалим і доступним для освітян Кам’янського”, — прокоментував Олександр Іванов, Президент ГО “Фонд розвитку Кам’янського”.

В умовах пандемії команда організаторів була вимушена скоротити кількість учасників за правилами карантинних норм. Головна мета проєкту “Бути вчителем – бути в тренді” — надання безкоштовної  допомоги вчителям в питаннях професійного розвитку, доступ до сучасних методик викладання та обмін досвідом.

Зовсім скоро “Фонд розвитку Кам’янського” представить й інші, не менш цікаві та інформативні проєкти.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном: 098 899 15 05.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *